Αρχική » Προϊόντα » Φυσικά προϊόντα για το βρέφος σας

Φυσικά προϊόντα για το βρέφος σας

Φυσικά προϊόντα για την περιποίηση του βρέφους σας
Φυσικά προϊόντα για την περιποίηση του βρέφους σας

Οι πιο αγνές και φυσικές επιλογές για την περιποίηση του βρέφους σας!

Η Ελληνική εταιρία Βρεφικών Προϊόντων Agnotis χάρη στην συνεχώς αυξανόμενη προτίμηση όλο και περισσότερων οικογενειών. Η εταιρεία προσφέρει πλέον στους μικρούς σας θησαυρούς μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων βρεφικής περιποίησης.

Κύρια αποστολή της Agnotis ήταν να χρησιμοποιήσει τα πιο αγνά και φυσικά συστατικά σε όλα της τα νέα προϊόντα βρεφικής περιποίησης!

Η σύσταση τους φτάνει έως και 99% σε συστατικά φυσικής προέλευσης, ιδανικά για τις ευαίσθητες και απαιτητικές βρεφικές επιδερμίδες. Δεν περιέχουν Parabens, Αλκοόλ, Ορυκτά έλαια. Όλα δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητα δέρματα και απόλυτα ασφαλή.

Ξεκινήστε την περιποίηση του βρέφους σας προσφέροντας του ένα χαλαρωτικό μπανάκι παρέα με χαρούμενο παιχνίδι με το μοναδικό Αφρόλουτρο & Σαμπουάν της εταιρίας Agnotis. Με 93,8% φυσικά συστατικά, Πανθενόλη, εκχύλισμα Καλέντουλας και υπέροχο άρωμα είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψετε!

Συνδυάστε το μπανάκι του με το 100% φυσικό και αντιβακτηριδιακό σφουγγαράκι από την Κάλυμνο και χαρίστε όμορφες στιγμές και προστασία στο βρεφικό του δερματάκι με την μοναδική του απαλή υφή…

Συνεχίστε με το Γαλάκτωμα Περιποίησης Agnotis, στη μοναδική συσκευασία των 200ml του και χαρίστε την προστασία και την απαλότητα που του αξίζει… με 96% φυσικά συστατικά και μοναδικές καλλυντικές ιδιότητες, το Γαλάκτωμα Σώματος της σειράς θα προφυλάξει το δερματάκι του μωρού σας από επικίνδυνους παράγοντες και θα το κρατήσει μοναδικά απαλό…

Τέλος, απολαύστε την Κρέμα Αλλαγής Πάνας Agnotis σε συσκευασία 150 ml με 96,1% φυσικά συστατικά που θα προστατεύσει το μωρό σας και θα το κρατήσει στεγνό μέχρι την επόμενη αλλαγή πάνας. Ιδανική για κοκκινίλες, σπιθουράκια και ερεθισμούς!

Για μια ολοκληρωμένη περιποίηση!

Το διαμάντι όμως της νέας σειράς περιποίησης Agnotis δεν μπορεί να είναι άλλο από το φημισμένο, Σπαθόλαδο Agnotis, μια αρχαία συνταγή των Σπαρτιατών που κατάφερε και αναβίωσε η Agnotis. Πρόκειται για ένα απόλυτα φυσικό και θρεπτικό λάδι για την επιδερμίδα του μωρού σας αλλά και την δική σας. Το Σπαθόλαδο περιέχει βιταμίνη E και 7 ακόμη φυτικά έλαια (Ελιά, Ηλίανθο, Βρώμη, Χαμομήλι, Καλέντουλα, Καρδιόσπερμο, Echium). Όλα είναι παραδοσιακά γνωστά για την καταπραϋντική, επουλωτική και αντιφλεγμονώδη τους χρήση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε επάνω σε ουλές, εγκαύματα, ραγάδες αλλά και δερματίτιδες!

Η εταιρία Agnotis, δεσμεύεται να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας εμπλουτίζοντας τα προϊόντα της. Ταυτόχρονα να εξασφαλίσει για εσάς και τους μικρούς σας θησαυρούς  άριστη ποιότητα, μα κυρίως οικονομία.

Η βρεφική σειρά Agnotis μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό δώρο στην άφιξη ενός νέου μωρού, στη βάφτιση ή στα γενέθλια του. Επωφεληθείτε της ΔΩΡΕΑΝ αποστολής σε όλη την Ελλάδα μαζί με πάνες και δοκιμάστε όλα τα νέα προϊόντα βρεφικής περιποίησης και μοναδικής ποιότητας Agnotis.

Δοκιμάστε τα φυσικά προϊόντα Agnotis ΕΔΩ!