Αυτές είναι οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου [Photo & Video]

Οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου

Οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου σε μια συλλογή  στην παρακάτω λίστα. Όλες τους είναι πολύ όμορφες και χαριτωμένες με το δικό τους τρόπο. Οι γάτες σαν είδος και σαν κατοικίδια είναι όμορφες και για την εμφάνιση και για την συμπεριφορά τους. Είναι πραγματικά αξιαγάπητες και  μοναδικές!

1.- Ο πασίγνωστος Thor μια γάτα της Βεγγάλης. Εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια που παραπέμπουν σε αιλουροειδές της ζούγκλας είναι σαφώς μία από τις πιο όμορφες γάτες του κόσμου.

οι πιο όμορφες γάτες
Οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου λίγα έχουν να ζηλέψουν από τα υπόλοιπα αιλουροειδή

2.- Η Smoothie είναι κατά γενική ομολογία η γάτα με την καλύτερη φωτογένεια αυτή την στιγμή! Το βλέμμα της και τα “ζωγραφιστά” καταπράσινα μάτια της σε συνδυασμό με το πανέμορφο πρόσωπο της την κάνουν μια γάτα “μοντέλο” πραγματικά! Ανήκει στην ράτσα British Shorthair και είναι πανέμορφη. Οι πιο όμορφες γάτες; Για πολλούς ναι…

οι πιο όμορφες γάτες

3.- Coby, αυτή είναι επίσης μια γάτα British Shorthair. Έχετε δει πιο όμορφα μάτια; Το λευκό-γκρι τρίχωμα της σε συνδυασμό με τα γαλάζια μάτια της την έχουν κάνει από τις πιο γνωστές και ελκυστικές γάτες παγκοσμίως.

οι πιο όμορφες γάτες

4.- Αυτή η γάτα έχει ξεχωρίσει για τα 2 σπάνια λοφία που διαθέτει και που παραπέμπουν σε, Αντιλόπη;

οι πιο όμορφες γάτες

5.- Caracal, σίγουρα από τις πιο όμορφες και ξεχωριστές γάτες στον κόσμο. Με μεγάλη ιστορία και ατίθασο χαρακτήρα το όνομα τους σημαίνει “μαύρα αυτιά”. Το χρώμα τους από ανοιχτό μπεζ έως βαθύ κόκκινο είναι σίγουρα από τις πιο παράξενες και όμορφες γάτες του κόσμου.

οι πιο όμορφες γάτες

Οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου – Ποιος να συγκριθεί μαζί τους;

6.- Iriss & Abyss οι πιο όμορφες δίδυμες γάτες του κόσμου! Οι 2 αυτές λευκές γάτες είναι πανομοιότυπες σε όλα και έχουν την σπάνια αυτή διχρωμία στα μάτια που τις κάνει ασυναγώνιστες. sis.twins

οι πιο όμορφες γάτες

7.- Venus, the chimera cat. Μια επίσης σπάνια γάτα μιας και εδώ έχουν όχι απλά διχρωμία αλλά πολυχρωμία! Δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα με τις πιο όμορφες γάτες.

οι πιο όμορφες γάτες

8.- Universe Kitten. Κατάλευκη με πολύχρωμα μάτια που θυμίζουν γυάλινους “βόλους”(γυαλίτσες) ένα παιδικό παιχνίδι του περασμένου αιώνα.

οι πιο όμορφες γάτες

9.- Μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γάτα, Rangoll cat Mimi

οι πιο όμορφες γάτες - cats

10.- Siberian Cats. Πασίγνωστη ράτσα με πολλές παραλλαγές οι γάτες αυτής της φυλής έχουν γίνει γνωστές από παλαιότερα μέσα από ταινίες και κόμικς αλλά τα τελευταία χρόνια και μέσα από τα social media. Oι γάτες της Σιβηρίας είναι πολύ όμορφες αγαπητές και υπέροχα κατοικίδια.

cats - οι πιο όμορφες γάτες

Οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου είναι όλες εδώ

Διαβάστε επίσης: Γάτες Περσίας όμορφες και ιδιαίτερες

11.- Maine Coon, είναι οι πιο μεγαλόσωμες γάτες που υπάρχουν σήμερα. Είναι ότι πιο κοντινό μπορεί να υπάρξει σε αγριόγατα, με πολλά στοιχεία από αιλουροειδές της ζούγκλας. Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει όπως και σε παρόμοιες περιπτώσεις άλλων κατοικίδιων να είναι γνώστες και υπεύθυνοι.

οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου

12.- Scottish fold Boy Muta. Μια πολύ ιδιαίτερη πορτοκαλί γάτα με ξεχωριστό βλέμμα και κοντά αυτιά. Ναι, είναι όμορφο να σε κοιτάζει!

οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου

13.- Η Jasmine είναι επίσης μια πολύχρωμη γάτα εντυπωσιακή και όμορφη και βρίσκεται και αυτή στην λίστα με τις 20 πιο όμορφες γάτες του κόσμου σήμερα.

οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου

14.- Τι να πούμε για αυτήν την φατσούλα με τα διαφορετικά μπλε και πορτοκαλί μάτια και το υποτυπώδες “γένι”; Μια πολύ χαριτωμένη και όμορφη γάτα που σου φτιάχνει την διάθεση κάθε στιγμή!

οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου

15.- Στο νούμερο 15 συναντάμε αυτό το προσωπάκι, αυτά τα μάτια, αυτό το βλέμμα!

οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου

Οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου – Η καθεμιά για τους δικούς της λόγους

16.- Μια ακόμη British Shorthair γατούλα στην λίστα μας, πανέμορφο πρόσωπο μάτια τρίχωμα. Μια αξιαγάπητη και πολύ όμορφη γάτα. Ζει από 12-20 χρόνια και είναι ανθεκτική φιλική και “εύκολη” γάτα κορυφαία επιλογή για το σπίτι μας.

οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου

17.- Η Lucina είναι και αυτή εδώ, μια “αλεπουδίτσα”. Η γάτα αυτή είναι εντυπωσιακή με πολύ όμορφη ουρά και τρίχωμα και δίκαια βρίσκεται στην λίστα με τις πιο όμορφες γάτες.

οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου

18.- Scottish fold Cat. Αυτό το χρώμα, αυτό το σταχτί χρώμα και το βλέμμα σε καθηλώνουν. Πολύ όμορφη γάτα, ιδιαίτερη και ξεχωριστή επίσης.

οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου

19.- Exotic Shorthair. Tα μικρά αυτάκια, τα στρόγγυλα μεγάλα μάτια και η φουντωτή ουρά κάνουν αυτή την Shorthair μια από τις πιο όμορφες γάτες του κόσμου.

οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου

20.- Και για το τέλος; Αυτά τα απίθανα μπλε μάτια! Μια γάτα που ο καθένας θα ήθελε στο σαλόνι του. Πεντακάθαρη, λευκή με γκρι και μαύρες λεπτομέρειες στο πρόσωπο και το βαθύ γαλάζιο χρώμα του ωκεανού στο βλέμμα. Από τις πιο όμορφες γάτες που έχουμε δει.

οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου

Αυτές ήταν οι πιο όμορφες γάτες του κόσμου σήμερα

Όσοι λατρεύουν τις γάτες θα βρουν απολαυστικό επίσης και το παρακάτω βίντεο

Γάτες Περσίας

Λίστα με τις 48 φυλές (ράτσες) γάτας

The most beautiful cats in the World