Αρχική » Photos & Videos » Πως τους πετσόκοψες έτσι;

Πως τους πετσόκοψες έτσι;

Πως τους πετσόκοψες έτσι; – Μία από τις πιο γνωστές και πολυσυζητημένες ατάκες των τελευταίων ετών! Με άπειρες εφαρμογές και παραλλαγές σε διάφορα γεγονότα και καταστάσεις. Από την ταινία ”Το Μικρό Ψάρι” του μεγάλου Γιάννη Οικονομίδη.

Πετρόπουλος – Καραμάνης ο απίστευτος διάλογος από την ταινία Το Μικρό Ψάρι του Γιάννη Οικονομίδη. Μια ταινία με ρεαλιστικές και πολύ δυνατές ερμηνείες από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο αγαπημένος σκηνοθέτης.

Πετρόπουλος: Πως τους έσφαξες έτσι ρε μεγάλε; Πως τους γ@μησες έτσι, πως τους πετσόκοψες έτσι; Πως ρε; Πως ρε; Πως; Πως; Πως;;… Πως τους γ@μησες έτσι, πως τους έσφαξες έτσι!

Πως τους πετσόκοψες έτσι (ΟΛΗ Η ΣΚΗΝΗ)
Από την ταινία Το Μικρό Ψάρι

Το μικρό ψάρι είναι ο τίτλος μιας κινηματογραφικής ταινίας παραγωγής 2014 σε σκηνοθεσία του Γιάννη Οικονομίδη. Αποτελεί την τέταρτη ταινία του, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βαγγέλης Μουρίκης. Η ταινία γνώρισε μεγάλη επιτυχία εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων, αποκομίζοντας πολύ καλές κριτικές.

Ο Στράτος (Βαγγέλης Μουρίκης) όταν ήταν νέος διέπραξε ένα έγκλημα πάθους, με αποτέλεσμα να περάσει την μισή ζωή του στην φυλακή. Εκεί ο Λεωνίδας, μεγάλο κεφάλι στον υπόκοσμο, τον προστάτευε. Σε μια συμπλοκή ανάμεσα σε δύο συμμορίες ο Λεωνίδας σώζει την ζωή του Στράτου, κάτι που ο Στράτος δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Όταν αφήνεται ελεύθερος, βρίσκει μια νυχτερινή δουλειά σε αρτοποιείο, ενώ την ημέρα, μη μπορώντας να ξεχάσει την εγκληματική του ζωή, διαπράττει πληρωμένους φόνους δίνοντας όλα τα χρήματα στον, αδελφό πλέον, του Λεωνίδα, ο οποίος προγραμματίζει την απόδραση του. Ο Στράτος αφοσιώνεται σε έναν και μόνο στόχο: την αποπληρωμή του χρέους του προς τον Λεωνίδα, αγωνιώντας για την ημέρα της απόδρασης του αδελφού του.

Πετρόπουλος: Πως τους πετσόκοψες έτσι;

Στην προσπάθεια του αυτή ο Στράτος Καραμάνης προσεγγίζεται από τον Αντώνη Πετρόπουλο (Γιώργος Γιαννόπουλος) νονό της νύχτας και άνθρωπο του υποκόσμου από τον οποίο βγήκε και η επική ατάκα του βίντεο.