Χρύσα Κατσαρίνη «Κουβέρτα» – Από 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο Αργώ

Χρύσα Κατσαρίνη Κουβέρτα

Μετά την πρώτη επιτυχημένη σεζόν της παράστασής της, με sold out εμφανίσεις στο θέατρο Αθηναϊς, περιοδεία σε 31 πόλεις της Ελλάδας και 11 πόλεις της Ευρώπης, η Χρύσα Κατσαρίνη επιστρέφει στην Αθήνα στο θέατρο Αργώ, κάθε Παρασκευή από 16 Δεκεμβρίου με την «Κουβέρτα».

Μετά το «Ότι πολυτιμότερο έχω», την πρώτη solo Stand Up Comedy παράστασή της, επιστρέφει με την πιο σκοτεινή,  εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε μέχρι σήμερα, την «Κουβέρτα».

Τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές και τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μη πέσουν θύματα βιασμού. Γλεντάει τη NASA που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα και τους γιατρούς που την εγχείρησαν. Έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα.

Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο και με τον τρόπο αυτό να αποδείξει ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αστεία και πως ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την κάθαρση, δεν είναι μέσω της τραγωδίας, αλλά μέσω της κωμωδίας.

Χρύσα Κατσαρίνη Κουβέρτα

Από 16 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:00

Θέατρο Αργώ (Ελευσινίων 15, Αθήνα)

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του

Εισιτήριο: 12€ // Διάρκεια παράστασης: 90′

Ηλεκτρονική προπώληση:

https://www.viva.gr/tickets/standupcomedy/xrysa-katsarini-kouberta-2os-xronos/