Αρχική » Προϊόντα » Απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό παντού!

Απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό παντού!

Το 1989, ο Tim Berners Lee δημιούργησε τον Παγκόσμιο Ιστό (www). Από τότε η χρήση του διαδικτύου στην καθημερινή μας ζωή αυξήθηκε ραγδαία και ο αριθμός των χρηστών του διαδικτύου αυξάνεται. Μαζί με αυτό αυξάνεται και η ανάγκη πρόσβασης στο ίντερνετ καθώς χωρίς διαδίκτυο πολλά από τα καθημερινά καθήκοντά μας θα παραμείνουν ανεκπλήρωτα. Επίσης, πλέον μέσω της πρόσβασης στο ίντερνετ και από κινητές συσκευές επικοινωνούμε, ενημερωνόμαστε και διασκεδάζουμε.

Απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό
Απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό

Υπάρχουν λύσεις για απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό σου παντού και για κάθε χρήση. Λύσεις εντελώς δωρεάν ή με πολύ μικρό κόστος σε σχέση με αυτό που παρέχουν. Παρακάτω θα βρεις πληροφορίες για το πως μπορείς κι εσύ να έχεις απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό.

Μέθοδος VPN

Για να έχουμε δωρεάν, απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό με VPN χρησιμοποιούμε πλάγιες μεθόδους και πιο συγκεκριμένα, κενά ασφαλείας.

Αυτό εκ των πραγμάτων σημαίνει δύο πράγματα:

  1. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το δωρεάν ίντερνετ θα λειτουργεί πάντα και παντού με τον αναμενόμενο τρόπο.
  2. Ανά πάσα στιγμή οι πάροχοι (εταιρείες) μπορούν να τροποποιήσουν τα hosts με αποτέλεσμα να χρειαστούν επιπλέον ρυθμίσεις, ή να αποκλειστεί τελείως η δωρεάν πρόσβαση.

Όσον αφορά τη νομιμότητα του δωρεάν ίντερνετ στο κινητό, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα δικηγόρο, ώστε να λάβετε μια υπεύθυνη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

VPN για απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό και όχι μόνο
VPN για απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό και όχι μόνο

Τι είναι VPN

Το VPN (Virtual Private Network) είναι ένα εικονικό τοπικό δίκτυο, στο οποίο μπορούν να συνδεθούν υπολογιστές από ολόκληρο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας κάποιο VPN, αποκτάμε τα δικτυακά χαρακτηριστικά της βάσης του και φαινόμαστε ως κομμάτι του συγκεκριμένου δικτύου. Ως εκ τούτου, κανείς δεν βλέπει την αληθινή τοποθεσία μας, αλλά αυτή του VPN server, η οποία μπορεί να απέχει χιλιάδες χιλιόμετρα από εμάς. Να είναι σε μια άλλη χώρα.

Η συγκεκριμένη διαδικασία χρησιμοποιείται κυρίως για την παράκαμψη περιορισμών λόγω τοποθεσίας, αλλά και λογοκρισίας.

Τι χρειάζεται για δωρεάν και απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό μας

  • Θα πρέπει να είμαστε χρήστες καρτοκινητής ή καρτοσυμβολαίου και να έχουμε ενεργοποιημένα τα δεδομένα στη συσκευή μας.
  • Θα πρέπει να έχουμε μηδενικό υπόλοιπο στην κάρτα μας, ώστε να αποφύγουμε χρεώσεις από αυτόματες υπηρεσίες του παρόχου.
  • Θα πρέπει να έχουμε καταναλώσει τα ήδη αγορασμένα MΒ, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να καταναλωθούν άδικα.
Απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό - aperioristo internet sto kinito
Απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό

Εφαρμογές που μπορούν να σου δώσουν απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό

HTTP Injector

Droid VPN

Feat VPN

TzampaNET

Για αναλυτικές οδηγίες στο πως θα συνδεθείτε με αυτές τις εφαρμογές ανατρέξτε στις επίσημες σελίδες των εφαρμογών που σας παρέχουμε.



Απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό με ειδικά πακέτα

  1. Μια λύση το πακέτο Play Now Unlimited το οποίο αυτή τη στιγμή που γράφεται ο οδηγός έχει κόστος 7€ αντί για 15€ και έχει διάρκεια έναν μήνα. Η ενεργοποίηση του πακέτου μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από την εφαρμογή του What’s up.

Το πακέτο Play Now Unlimited προσφέρει απεριόριστη χρήση για βίντεο streaming από το YouTube στο κινητό. Η Cosmote έχει συμπεριλάβει το YouTube ακόμα και αν χρησιμοποιείται από browser, όπως ο Chrome, σε κανονικό υπολογιστή. Με αυτό το δεδομένο μπορείς να ενεργοποιήσεις το HotSpot – Tethering του κινητού, να συνδεθείς με τον υπολογιστή και έτσι να βλέπεις YouTube κανονικά από τον υπολογιστή με απεριόριστη χρήση.

Απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό - aperioristo internet sto kinito
Χρήσιμο το απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό

Προσοχή! Αυτό δεν ισχύει με όλες τις εφαρμογές που υποστηρίζει το Play Now Unlimited πακέτο της Cosmote. Για παράδειγμα αν προσπαθήσεις να δεις μία ταινία από τον browser στο Netflix με tethering, τότε θα σου καταναλώνει κανονικά MB και δεδομένα από το βασικό σου πακέτο.

Αν έχεις κάποιο Android TV, τότε μπορείς να κάνεις tethering με αυτό και τότε όλες οι εφαρμογές που υποστηρίζει το Play Now Unlimited θα δουλεύουν κανονικά με απεριόριστο ίντερνετ, αφού ουσιαστικά πρόκειται για ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές που λειτουργούν με τα ίδια ports όπως και στο κινητό.

Εφαρμογές που υποστηρίζει το πακέτο

  • YouTube
  • Netflix
  • Cosmote TV GO
  • Amazon Prime Video
  • Mubi
  • Apple Music
  • Spotify
  • Tidal
  • Deezer



2. Πακέτα Wind Unlimited όπου ισχύει απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό εντελώς δωρεάν. Μετά την κατανάλωση 15GB σε πλήρη ταχύτητα εντός Ελλάδος, συνεχίζεται το απεριόριστο Mobile Internet με μειωμένη ταχύτητα έως και 384Kbps.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Wind κινητή τηλεφωνία με τα στοιχεία σας και να πατήσετε αποδοχή. Στην συνέχεια εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την προσφορά που σας ενδιαφέρει. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στο 2311807100.

Απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό και όχι μόνο σε ταξίδια και απομακρυσμένους προορισμούς

Ιδανικό για roadtrips, διασυνοριακές μετακινήσεις, ταξίδια σε φυσικές και επαρχιακές περιοχές αλλά και για για τις πολύβουες μητροπόλεις του κόσμου το Rent & Connect.

Μπορείτε να κάνετε εύκολα κράτηση για το δικό σας φορητό hotspot και να το παραλάβετε κατά την έναρξη του ταξιδιού σας σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα αεροδρόμια της Rent & Connect, απευθείας στο κατάλυμα σας ή ακόμα και στο σπίτι σας. Εσείς και οι συνταξιδιώτες σας μπορούν να συνδεθούν ασύρματα και την ίδια στιγμή με τα ηλεκτρονικά τους μέσα όπως smartphone, tablet και laptop και κανείς να μη μείνει παραπονεμένος. Κατά την λήξη του ταξιδιού σας η συσκευή επιστρέφεται στον πάροχο είτε με τον τρόπο που τη παραλάβατε είτε μέσω των συνεργαζόμενων ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό και στο laptop
Απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό και στο laptop

Για οποιαδήποτε ζήτημα ή τυχόν απορία προκύψει οι εκπαιδευμένη ομάδα της Rent & Connect βρίσκεται στη διάθεση σας μέσω του live chat για να σας εξυπηρετήσει. Με τιμές που ξεκινούν από τα  5,99 ευρώ τη μέρα απολαμβάνετε το ταξίδι σας χωρίς κανέναν περιορισμό. Το δίκτυο της Rent & Connect εξυπηρετεί μέχρι στιγμής 50 χώρες του πλανήτη και συνεχίζει να επεκτείνεται.



Πάρε μια τοπική κάρτα sim

Συνήθως είναι μια πολύ φθηνή και πολύ απλή λύση. Μπορείς να βρεις κάρτες με απεριόριστο ίντερνετ για 7 ή 15 μέρες σε super markets και παντοπωλεία ή και στα μαγαζιά του αεροδρομίου.

Στις Ευρωπαϊκές πόλεις η τιμή είναι 5-20€ αλλά στην Ασία π.χ. οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες.

Σύμφωνα με το Internet Live Stats πάνω από το 40% του πληθυσμού του πλανήτη είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ. Εσείς γιατί να μείνετε εκτός;

Αν έχετε κι εσείς βρει τρόπους για απεριόριστο ίντερνετ σε οποιαδήποτε συσκευή, γράψτε τους στα σχόλια.

Διαβάστε, επίσης, “Παραβίαση λογαριασμών Yahoo” και δείτε και το πολύ ενδιαφέρον και εντυπωσιακό “Οι πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στο ίντερνετ”.