Αρχική » Προϊόντα » Πειράματα σε ζώα – Δώσε ένα τέλος

Πειράματα σε ζώα – Δώσε ένα τέλος

Πειράματα σε ζώα
Πειράματα σε ζώα

Ας απαγορεύσουμε τα πειράματα σε ζώα για καλλυντικούς σκοπούς για πάντα και παντού στον κόσμο.

Εδώ και 40 χρόνια, η εταιρεία The Body Shop πιστεύει με πάθος ότι τα ζώα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα στους ελέγχους για την παραγωγή καλλυντικών. Η εταιρεία, όπως διαβεβαιώνει ποτέ δεν έχει πραγματοποιήσει πειράματα σε ζώα για κανένα από τα συστατικά ή τα προϊόντα της και δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει, ενώ τα συστατικά της προέρχονται από προμηθευτές που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές της Cruelty Free International.

Σαν εταιρεία στηρίζει και πιστεύει πάντα στην ομορφιά χωρίς βαναυσότητα και στην πραγματοποίηση εκστρατειών για να φέρουμε την αλλαγή. Είναι η πρώτη παγκόσμια εταιρεία ομορφιάς που μαζί με την Cruelty Free International πραγματοποίησε εκστρατείες ενάντια στα πειράματα σε ζώα.

Η εταιρεία The Body Shop ποτέ δεν έχει πραγματοποιήσει πειράματα σε ζώα…

Η The Body Shop έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να απαγορευτούν τα πειράματα σε ζώα για καλλυντικούς σκοπούς στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση και το 2013 γιόρτασε την απαγόρευση της πώλησης και εισαγωγής προϊόντων και συστατικών που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόκειται πραγματικά για ένα ιστορικό γεγονός που αποτέλεσε το αποκορύφωμα αγώνων και συνεχών εκστρατειών πολλών ετών. Η The Body Shop συνεχίζει με αποφασιστικότητα το όραμά της σε παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι και ο υπόλοιπος κόσμος θα ακολουθήσει αυτό το παράδειγμα.

Σήμερα συνεχίζει να αγωνίζεται για έναν κόσμο χωρίς πειράματα σε ζώα για την παραγωγή καλλυντικών. “Είμαστε cruelty free, 100% vegetarian και πιστοποιημένοι με το λογότυπο Leaping Bunny της Cruelty Free International – το μόνο διεθνώς αναγνωρισμένο σήμα που επιτρέπει εύκολα στους καταναλωτές να εντοπίζουν και να αγοράζουν προϊόντα που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα” λέει η The Body Shop.

Επιπλέον, από τα Χριστούγεννα του 2017 το Leaping Bunny – σήμα της Cruelty Free International -θα βρίσκεται σε όλες τις συσκευασίες των προϊόντων της!