Αρχική » Προϊόντα » Προϊόντα περιποίησης για τον άνδρα… και γιατί όχι!

Προϊόντα περιποίησης για τον άνδρα… και γιατί όχι!

Προϊόντα περιποίησης για τον άνδρα
Προϊόντα περιποίησης για τον άνδρα

GET READY TO MEET THE NEW YOU!…Που λένε και στο Λέτσοβο…

Η The Body Shop παρουσιάζει την πρώτη της ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ανδρικής περιποίησης και φροντίδας προσώπου. Τέσσερις μοναδικοί συνδυασμοί δραστικών φυσικών συστατικών είναι εδώ για να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας. Ανακαλύψτε αυτή τη ΝΕΑ 100% Vegan, εύχρηστη σειρά που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον σύγχρονο άνδρα και αποτελεί μία απλή αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματική λύση για την καθημερινή περιποίηση προσώπου.

Προϊόντα περιποίησης για τον άνδρα

Cedar & Sage Conditioning Beard Oil

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Από τις hipster γενειάδες μέχρι τα ατίθασα γένια, το ΝΕΟ 100% Vegan Cedar & Sage Conditioning Beard Oil αφήνει τις τρίχες αισθητά πιο απαλές και θρέφει την επιδερμίδα. Διαθέτει ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση και είναι εμπλουτισμένο με υπέροχα αιθέρια έλαια κέδρου, φασκόμηλου και γαρύφαλλου, που αφήνουν στην επιδερμίδα ένα αναζωογονητικό ξυλώδες άρωμα.

Guarana & Coffee Energising Cleanser και Guarana & Coffee Energising Moisturiser

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝΩΤΙΚΟ GUARANA ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ
Το ΝΕΟ 100% Vegan Guarana & Coffee Energising Cleanser αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς την ορατά πιο καθαρή και με αίσθηση φρεσκάδας, ενώ το ΝΕΟ 100% Vegan Guarana & Coffee Energising Moisturiser προσφέρει εξαιρετικά ελαφριά ενυδάτωση, αναπληρώνοντας έτσι την υγρασία της επιδερμίδας. Και τα δύο περιέχουν ένα μίγμα από εκχύλισμα σπόρων guarana από την Βραζιλία και εκχύλισμα πλούσιων σε καφεΐνη κόκκων πράσινου καφέ από την Αιθιοπία, συστατικά που ενεργοποιούν την επιδερμίδα.

Φρόντισε την επιδερμίδα σου με τα προϊόντα που χρειάζεται

Green Tea & Lemon Mattifying Moisturiser

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού matcha από την Ιαπωνία και λεμόνι από την Ιταλία που του χαρίζει ζωηρές νότες εσπεριδοειδών, το ΝΕΟ 100% Vegan Green Tea & Lemon Mattifying Moisturiser προσφέρει στην επιδερμίδα μία άμεση αίσθηση φρεσκάδας και ματ όψη, χωρίς λιπαρότητα, που διαρκεί όλη μέρα.

Maca Root & Aloe Shaving Cream & Maca Root Calming Post-Shave Water Gel

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΡΙΖΑ MACA ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ
Για μία απολαυστική εμπειρία ξυρίσματος χωρίς κόπο και ερεθισμούς, χρησιμοποιήστε το cruelty-free πινέλο ξυρίσματος Wooden Shaving Brush μαζί με την 100% Vegan Maca Root & Aloe Shaving Cream για να δημιουργήσετε πλούσιο αφρό στην επιδερμίδα. Ολοκληρώστε απλώνοντας στο πρόσωπο το 100% Vegan Maca Root Calming Post-Shave Water Gel, που καταπραΰνει την επιδερμίδα και την αφήνει λεία και απαλή. Τα προϊόντα αυτής της αγωγής περιποίησης περιέχουν εκχύλισμα ρίζας maca από το Περού και καταπραϋντική, βιολογική αλόη βέρα, την οποία προμηθεύεται η The Body Shop από το Μεξικό μέσω του προγράμματος Εμπόριο με Κοινότητες. Έτσι, οι κοκκινίλες και οι ερεθισμοί που προκαλεί το ξυράφι ανήκουν πια στο παρελθόν.