Αρχική » Προϊόντα » GoPro Remo, αδιάβροχο voice activated χειριστήριο για τις Hero 5

GoPro Remo, αδιάβροχο voice activated χειριστήριο για τις Hero 5

gopro-remo-gsok
Αυτό είναι το GoPro Remo

Το voice control είναι ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά που πρόσθεσε η GoPro στις action cameras της εταιρείας Hero5 Black και Hero Session. Είναι ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τους χρήστες action cams μια που συνήθως οι καταστάσεις είναι τέτοιες που τα χέρια δεν είναι ελεύθερα για να χειριστούν την κάμερα.

Υπάρχουν όμως αρκετά στοιχεία που κάνουν ακόμα δύσχρηστη αυτή την λειτουργία ή ακόμα και απαγορευτική. Ο εξωτερικός θόρυβος, ακόμα και αυτός του αέρα ή η απόσταση του χειριστή/χρήστη από την κάμερα. Ήρθε το GoPro Remo να δώσει τη λύση!

Η λύση είναι το Remo

Αν και υπάρχει το smartphone control app της GoPro για τον έλεγχο της κάμερας ή μπορείτε και να… φωνάξετε δυνατά, η GoPro ανακοίνωσε μία περισσότερο βολική και καλαίσθητη λύση, το GoPro Remo.

Το GoPro Remo είναι ένα αδιάβροχο, ασύρματο voice activated remote control που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τις Hero5 Black και Hero Session.

Μπορεί και “ξεχωρίζει” φωνητικές εντολές (13 σε αριθμό περίπου, που καλύπτουν τα βασικά, όπως την έναρξη και την παύση της εγγραφής ή την εναλλαγή ανάμεσα σε διάφορες λειτουργίες, κλπ) σε 10 γλώσσες, τις οποίες μπορεί να μεταδώσει στην κάμερα από απόσταση 10 περίπου μέτρων ενώ διαθέτει και πλήκτρο για το κλείστρο (shutter button).

Τα χαρακτηριστικά του GoPro Remo:

  • Voice control
  • 33ft (10m) range
  • 13 Commands
  • One-button shutter
  • Waterproof to 16ft (5m)
  • 10 Languages

Διαβάστε επίσης Mirrorless: Γιατί να πάρεις;