Αρχική » Σώμα & Πνεύμα » Τα site γνωριμιών στην Ελλάδα είναι ο σύγχρονος τρόπος αναζήτησης συντρόφου – Συμβουλές και κίνδυνοι – Full Details

Τα site γνωριμιών στην Ελλάδα είναι ο σύγχρονος τρόπος αναζήτησης συντρόφου – Συμβουλές και κίνδυνοι – Full Details

Τα site γνωριμιών (dating sites) είναι πλέον ένας πολύ διαδεδομένος τρόπος γνωριμίας.
Site Γνωριμιών – Ο σύγχρονος τρόπος αναζήτησης συντρόφου

Τα site γνωριμιών (dating sites) είναι πλέον ένας πολύ διαδεδομένος τρόπος γνωριμίας. Κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Ο τρόπος διασκέδασης και οι συνήθειες έχουν αλλάξει με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μην έχουν τόσες πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσουν κάποιον με τον παραδοσιακό τρόπο. Υπάρχουν πολλές πλέον τέτοιες σελίδες και εφαρμογές κινητού για online γνωριμίες αν και δεν είναι όλες αξιόπιστες ασφαλείς ή πολύ ενεργές.

Σε αυτό το άρθρο θα βρεις πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες και θα σε προετοιμάσουν για αυτά που θα συναντήσεις – Συμβουλές και Tips, καθώς και μια λίστα στο τέλος με τις 10 πιο δημοφιλείς επιλογές στην Ελλάδα!

Τι είναι και πως λειτουργούν αυτά τα site & εφαρμογές;

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ξέρει κάποιος τουλάχιστον αν είναι άντρας είναι ότι αυτές οι σελίδες για γνωριμίες είναι επιχειρήσεις του διαδικτύου. Και στοχεύουν στο να βγάλουν χρήματα από την υπηρεσία που προσφέρουν. Και ο πελάτης είσαι εσύ!

Μερικά βασικά ερωτήματα σε σχέση με αυτές τις ιστοσελίδες είναι τα εξής:

 1. ποιοι άνθρωποι συχνάζουν στα site γνωριμιών;
 2. γιατί μπαίνουν οι άντρες κατά βάση στις σελίδες γνωριμιών;
 3. τι ψάχνουν οι γυναίκες κατά βάση σε μια εφαρμογή γνωριμιών;
 4. τι πρέπει να ξέρει και να προσέξει κάποιος σε ένα Dating Site?

Πως κάνω εγγραφή; Είναι δωρεάν;

Για να μπει κάποιος γενικά απαιτείται μια εγγραφή με κάποια στοιχεία. Και η εγγραφή συνήθως είναι κάτι απλό και δωρεάν. Πλέον μπορεί να κάνει εγγραφή χρησιμοποιώντας απλά ένα social media, TikTok, facebook / instagram κλπ. Δημιουργεί το προφίλ του ανεβάζοντας παράλληλα αν θέλει και κάποιες φωτογραφίες του που θα είναι φανερές σε όποιον επισκέπτεται το προφίλ του.

Συνήθως όσο το προφίλ είναι δωρεάν οι βασικότερες λειτουργίες του είναι κλειδωμένες. Και βέβαια το δωρεάν προφίλ είναι σαν να μην υπάρχει στις αναζητήσεις με εξαίρεση την 1η μέρα ίσως. Καθώς ο αλγόριθμος δεν το επιλέγει με σκοπό να ”σπρώξει” τον χρήστη στην αγορά συνδρομής. Σε άλλες περιπτώσεις αν δεν αγοραστεί κάποιο πακέτο ο χρήστης δεν μπορεί να ανταλλάξει μηνύματα ή να δει τα likes.

Συμβουλές και Tips, καθώς και μια λίστα στο τέλος με τις 10 πιο δημοφιλείς επιλογές στην Ελλάδα!
Άντρες και γυναίκες στο κυνήγι μιας διαδικτυακής γνωριμίας

Ποιοι άνθρωποι συχνάζουν στα site γνωριμιών;

Όλοι εμείς! Ή πολλοί από εμάς τέλος πάντων… Σίγουρα πολλοί παντρεμένοι / παντρεμένες που αναζητούν μια καινούρια γνωριμία, ένα καινούριο ενδιαφέρον. Μοναχικοί τύποι που για διάφορους λόγους δεν βγαίνουν πολύ από το σπίτι ή δεν έχουν μεγάλο κύκλο γνωριμιών.

Τα χρόνια της πανδημίας και τα lockdowns επέτειναν αυτό το φαινόμενο όπως ήταν φυσικό. Ο τρόπος και οι συνήθειες έχουν αλλάξει, ο φόβος και η αποστροφή για κλειστούς χώρους διασκέδασης με συνωστισμό έχει ως αποτέλεσμα να μην γίνονται γνωριμίες με τον παραδοσιακό τρόπο σε ένα καφέ, club, κλπ. Οι άνθρωποι στην εποχή του διαδικτύου έχουν επιλέξει σταδιακά να επικοινωνούν πρωτίστως ηλεκτρονικά…

Μεγάλες ηλικίες που δεν θα φλέρταραν ποτέ δημοσίως, μικρές ηλικίες που θα μπουν από περιέργεια και για να κάνουν χαβαλέ ή ακόμα και να πειραματιστούν. Αρκετοί είναι αυτοί που ψάχνουν προφανώς τις λεγόμενες, ξεπέτες… Μικρές ηλικίες έφηβοι αγόρια και κορίτσια που θέλουν να «παίξουν», να μιλήσουν «βρώμικα» ή να ιντριγκάρουν κάποιον πολύ μεγαλύτερο συνομιλητή.

Αλλά και επαγγελματίες κοπέλες βίζιτες, γυναίκες επί πληρωμή. Που θα σου εξηγήσουν ευγενικά ότι μπορείς με κάποιο ποσό να έχεις μαζί τους μια ερωτική συνεύρεση.

Βεβαίως δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τέτοιους διαδικτυακούς χώρους συνομιλίας προβληματικά / «παράξενα» ακόμα και επικίνδυνα μερικές φορές άτομα. Με συμπλέγματα και σύνδρομα διαφόρων τύπων. Και ως εκ τούτου χρειάζεται μεγάλη προσοχή προτού επιλέξει κάποιος να μοιραστεί προσωπικά δεδομένα, στοιχεία επικοινωνίας, κλπ.

Τι είναι και πως λειτουργούν αυτά τα site & εφαρμογές; Ελληνικα σαιτ γνωριμιων με δωρεαν εγγραφη
Μια πληθώρα από ιστοσελίδες για online γνωριμίες

Τι ψάχνουν οι άντρες κατά κύριο λόγο σε τέτοιες σελίδες γνωριμιών στο ίντερνετ;

Οι άντρες, μα τι άλλο; Την εύκολη και γρήγορη ερωτική παρτενέρ (ξεπέτες). Στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν ψάχνουν αυτό που αναφέρεται ως «Σοβαρή σχέση», «Σχέση για γάμο/συμβίωση» κλπ.

Είναι πολύ εύκολο πίσω από το πληκτρολόγιο να είμαι από καλός έως τέλειος! Να είμαι κάποιος άλλος δηλαδή και να πω αυτά που καταλαβαίνω ότι θέλει να ακούσει η γυναίκα που συνομιλώ προκειμένου να με συμπαθήσει και να μου «ανοιχτεί»…

Έχω ακούσει περιστατικά διαφόρων ειδών με πιο συχνό το να είναι κάποιος παντρεμένος και να το έχει κρύψει ακόμα και επί μήνες σε μια σχέση που ξεκίνησε μέσα από ένα site γνωριμιών. Προφασιζόμενος δουλειές, επαγγελματικά ταξίδια, έλλειψη χρόνου, κλπ.

Ή το να επικαλείται συμβίωση  με παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, που δεν θα πρέπει να το μάθουν ακόμα αλλά σιγά σιγά, και διάφορα άλλα. Γενικά μια ηλεκτρονική επικοινωνία αφήνει «χώρο» για πολλά ψέματα και παραποιήσεις. Κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν αφανείς και άρα μη ανιχνεύσιμοι σε πρώτη φάση έστω.

Η ανταλλαγή social media μετά την αρχική επικοινωνία θεωρητικά θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο κάποιος να εμφανίζεται ως κάποιος άλλος. Αν και εκεί επίσης υπάρχουν ψεύτικα προφίλ για τα οποία θα μιλήσουμε παρακάτω.

Γνωριμίες και συζητήσεις από άνδρες και γυναίκες σε site γνωριμιών στην Ελλάδα
Μεγάλες αποκλίσεις ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες όσον αφορά τις ανάγκες και τα θέλω

Τι είναι αυτό που ψάχνουν οι γυναίκες κατά κύριο λόγο στα site γνωριμιών; 

Οι γυναίκες σε αντίθεση με τους άντρες το πρώτο που ψάχνουν είναι επικοινωνία. Θέλουν να μιλήσουν, να μιλήσουν, να μιλήσουν, να μιλήσουν. Να μιλήσουν με κάποιον καλό συνομιλητή έξυπνο με χιούμορ, «ατακαδόρο» και βέβαια να ακούσουν…κομπλιμέντα! (Πολύ σημαντικό για κάθε γυναίκα στον πλανήτη το τελευταίο). 

Σε αντίθεση με τους άντρες οι γυναίκες φοβούνται το γρήγορο ραντεβού και αντί αυτού θέλουν να γνωριστούν καλά πρώτα και σε βάθος χρόνου. (Εδώ εξαιρούνται οι επαγγελματίες που αναφέρω πιο πάνω). Οι γυναίκες θέλουν χρόνο για να δουν αν τις ελκύει εγκεφαλικά ο άντρας από την άλλη πλευρά αλλά και να αποκτήσουν μια κάποια εμπιστοσύνη. 

Ένας άλλος παράγοντας που κάνει τις γυναίκες να μην βιάζονται για συνάντηση από κοντά μόλις μιλήσουν με κάποιον, είναι το γεγονός ότι οι γυναίκες είναι ”προνομιούχες” σε αυτό το είδος γνωριμίας και προσέγγισης. Τι εννοούμε;

Οι άνδρες είναι πολλαπλάσιοι σε αριθμό μέσα σε μια εφαρμογή συνομιλίας ή site γνωριμιών. Πολλές φορές το ποσοστό αυτό μπορεί να φτάνει και να ξεπερνά το 1000%, δηλαδή για κάθε μία γυναίκα να αντιστοιχούν τουλάχιστον 10 άντρες!

Οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις στην επικοινωνία 

Και έτσι μια γυναίκα έχει την «πολυτέλεια» να δέχεται μηνύματα και έντονο φλερτ από δεκάδες διαφορετικούς άνδρες καθημερινά. Κάτι που προφανώς την κάνει να μην βιάζεται να βγει με τον πρώτο τυχόντα συνομιλητή…

Κάτι που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που χρησιμοποιούν εφαρμογές γνωριμιών τώρα:

Όλο και περισσότερες γυναίκες δίνουν πρωταρχική σημασία σε αυτό και το ψάχνουν με μανία. Τι είναι αυτό; Το να τις ελκύσει και να τις διεγείρει δηλαδή εγκεφαλικά πρώτα κάποιος στον υπέρτατο βαθμό και όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Site γνωριμιών, Τσατ (Chat) / «Πικάντικη» συζήτηση

Κάτι άλλο που ψάχνουν και οι άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες όμως και αυτή τη φορά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, είναι το chat. «Πικάντικη» συζήτηση σεξουαλικού περιεχομένου  χωρίς όρια. Με σκοπό την διέγερση και απώτερο σκοπό την δημιουργία φαντασιώσεων και την αυτοϊκανοποίηση στο κρεβάτι ή στον καναπέ του σπιτιού εύκολα ανέξοδα και με ασφάλεια. Σημεία των καιρών;

Στην εποχή της απομόνωσης και της δυσκολίας σύναψης μιας σχέσης το να εκτονώνεται κάποιος έστω και με αυτόν τον τρόπο είναι η κάλυψη μιας ανάγκης. Έστω και στον περιορισμένο αυτό βαθμό για κάποιους. Κάτι όμως που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με την φυσική/φυσιολογική επαφή ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα.

dating sites ψεύτικα προφίλ και κίνδυνοι εξαπάτησης από απατεώνες του διαδικτύου
Αμέτρητα ψεύτικα προφίλ έχουν δημιουργηθεί με μόνο σκοπό να εξαπατήσουν και να εκμεταλλευτούν με κάποιον τρόπο ανυποψίαστους χρήστες που αναζητούν μια online γνωριμία

Πόσο ασφαλή είναι τα site γνωριμιών;

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για έναν άντρα σε τέτοιες σελίδες γνωριμιών είναι να πέσει θύμα απάτης. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί (και συμβαίνει κατά κόρον) σε ανυποψίαστους χρήστες αυτών των ιστοσελίδων. Μέσω αυτού που έχει γίνει γνωστό ως «Russian Brides» (Ρωσίδες νύφες) και αναφέρεται σε κάτι που ξεκίνησε από χώρες της ανατολικής Ευρώπης.

Αμέτρητα επίσης και πολύ συχνό φαινόμενο στα site γνωριμιών είναι τα ψεύτικα προφίλ (fake profiles). Πολλές φορές για λόγους πλασματικής κίνησης και για να δείχνει η σελίδα ότι έχει πολλά μέλη και κίνηση γενικότερα. Ψεύτικα προφίλ με ψεύτικα στοιχεία και φωτογραφίες με σκοπό να εξαπατήσουν και να εκμεταλλευτούν ανυποψίαστους χρήστες αποσπώντας τους χρήματα ή προσωπικά δεδομένα.

Όμορφες κοπέλες μετά από την online γνωριμία να ζητούν κάποια χρήματα με σκοπό να μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Για να κάνουν γνωριμία και από κοντά με τον καλό της καρδιάς τους. Τον άνθρωπο που μίλησαν εμπιστεύτηκαν και ερωτεύτηκαν στο Dating Site. 

Λίγα στην αρχή, περισσότερα στην συνέχεια για χαρτιά βίζες εισιτήρια, για αγορά κάποιου κινητού, καλοκαιρινών ρούχων κλπ . Τα χρήματα φεύγουν συνήθως με Western Union και τις πιο πολλές φορές χάνονται όπως και οι υποψήφιες νύφες.

Είναι μια καλοστημένη παγίδα! Διάβασε ΕΔΩ να δεις πως ακριβώς λειτουργεί.

Τα 10 καλύτερα site γνωριμιών και εφαρμογές στην Ελλάδα για το 2023 με τυχαία σειρά
Τα site γνωριμιών παγκόσμια προσελκύουν ”επαγγελματίες” της εξαπάτησης

Συμβουλή: Ποτέ μα ποτέ δεν στέλνεις χρήματα σε κάποια που γνώρισες σε site γνωριμιών. Ακόμα και αν πρόκειται για 80-100 ευρώ που μπορεί να σου ζητήσει μια κοπέλα μόνο και μόνο για τα εισιτήρια. Γιατί κατά 99% θα τα χάσεις!

Σε κάθε περίπτωση απαιτείται μεγάλη προσοχή όσον αφορά τις γνωριμίες μέσω ίντερνετ με αλλοδαπές γυναίκες αν είσαι άντρας. Και αν είσαι γυναίκα μεγάλη προσοχή όσον αφορά την πιθανότητα να πέσεις σε κάποιον εμμονικό / παρανοϊκό / βιαστή, εκβιαστή κλπ…

Παρακάτω θα βρεις τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα site γνωριμιών που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα με δωρεάν εγγραφή.

Τα 10 καλύτερα site γνωριμιών και εφαρμογές για το 2023 με τυχαία σειρά

Η επιλογή είναι δική σου. Καλή επιτυχία!

1. badoo.com

Τα Site Γνωριμιών είναι ο σύγχρονος τρόπος αναζήτησης συντρόφου

To dating site που παρέχει το πιο σύγχρονο περιβάλλον από τεχνική και αισθητική άποψη με πάρα πολλά μέλη παγκόσμια. Το badoo.com διαθέτει και εφαρμογή κινητού. Πολλές επιλογές παραμετροποίησης και κριτήρια αναζήτησης, ποιοτικό user experience (UX). Δεν είναι δωρεάν, προσοχή κατά την πληρωμή που ζητάει μέσω sms!

Εάν έχεις κάνει έστω και μια φορά μια πληρωμή μέσω κάρτας για αγορά credits πχ, από προεπιλογή θα ανανεώνει μόνο του την πληρωμή. Για να μην συμβεί αυτό θα πρέπει να διαβάσεις τις πληροφορίες και όταν αποφασίσεις να φύγεις να ακυρώσεις μία μία τις οποιεσδήποτε συνδρομές έχουν δημιουργηθεί γιατί ακόμα και με την διαγραφή του τρόπου πληρωμής θα συνεχίσει να κάνει αυτόματα ανανέωση.

Στην περίπτωση που έχεις κάνει πληρωμή μέσω SMS θα πρέπει να γνωρίζεις τον κωδικό απενεργοποίησης της πάγιας πληρωμής από την αρχή. Οπωσδήποτε να τον έχεις αποθηκεύσει κάπου (γιατί από προεπιλογή κάνει πάγια την εντολή). Κάθε εβδομάδα θα συνεχίζει να την κάνει από μόνο του μετά την αρχική πληρωμή ακόμα και αν έχεις διαγράψει το προφίλ! Πολύ προσοχή λοιπόν και όχι βιασύνες κατά την εγγραφή.

Πολλοί χρήστες έχουν παρατηρήσει ψεύτικα προφίλ εικονικής κίνησης, μια πρακτική που ακολουθεί το σύνολο σχεδόν αυτών των ιστοσελίδων.

2. sxeseis.gr

ελληνικά σαιτ για γνωριμίες με δωρεάν εγγραφή

Ελληνικό site γνωριμιών με λίγα σχετικά μέλη και γενικότερα ηλικίες 40+. Το sxeseis.gr είναι απλό στην χρήση και πιο φτηνό γενικά ως επιλογή χωρίς όμως δυνατότητα ανταλλαγής φωτογραφιών. Υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής πολύ λεπτομερών φίλτρων αναζήτησης ούτως ώστε να βρει κάποιος τα προφίλ με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί. Αποκλείοντας παράλληλα όλα όσα δεν ανταποκρίνονται στα κριτήρια αναζήτησης του. 2 φορές το χρόνο γίνονται προσφορές στην συνδρομή πληρώνοντας 6 μήνες αποκτάς 12, πληρώνοντας 3 σου παρέχονται 6, κ.ο.κ.

3. sweetdate.gr

Οι 10 καλύτερες επιλογές από site γνωριμιών στην Ελλάδα με δωρεάν εγγραφή - Πληροφορίες και συμβουλές.

Ένα από τα παλαιότερα ελληνικά σάιτ γνωριμίας εύκολο στην χρήση που υπόσχεται πολιτισμένο περιβάλλον και ποιοτικό περιεχόμενο. Η κίνηση του sweetdate.gr είναι σχετικά μικρή αλλά ίσως αξίζει να το εξερευνήσει κάποιος.

4. blindchat.gr

ελληνικά dating sites free log in

Το blindchat.gr είναι ο ορισμός του ραντεβού στα «τυφλά» απλά ανοίγει ένα παράθυρο chat και ότι προκύψει. Χωρίς φίλτρα αναζήτησης ρυθμίσεις επιλογές προφίλ. Δίνει την δυνατότητα αποστολής εικόνας και βίντεο κατευθείαν από το chat. Η εφαρμογή ζητά πληρωμή προκειμένου να μπορέσεις να συνομιλήσεις. Μεγάλες περίοδοι αναμονής για να υπάρξει συνομιλητής, γρήγορη κατανάλωση χρημάτων,  άπειρα τα ψεύτικα προφίλ.

5. perfectdate.gr

γνωριμίες μέσω εφαρμογών στο κινητό

Ελληνικό site γνωριμιών που γνώρισε μεγαλύτερη άνθηση τα προηγούμενα χρόνια λόγω της προώθησης του μέσω μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού της χώρας μας. Τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο δημοφιλές και γνωστό καθώς δεν διαφημίζεται ανάλογα. Το perfectdate.gr χρησιμοποιείται αρκετά από ομογενείς που ζουν εκτός Ελλάδας και κυρίως στην Αμερική και την Γερμανία. Γνωρίζω προσωπικά άτομα που έχουν κάνει αξιόλογες γνωριμίες με Έλληνες του εξωτερικού.

6. ataktoflirt.com

γνωριμίες από σάιτ

Μια πιο extreme τοποθέτηση στον χώρο έχουμε από το Άτακτο Φλερτ. Ανήκει στα ελληνικά site για γνωριμίες και απευθύνεται σε ενηλίκους που ψάχνουν για κάτι που θα τους σπάσει τη ρουτίνα όπως αναφέρεται στην εισαγωγή: «Αν η καθημερινότητά σου σε έχει κουράσει και “ψήνεσαι” να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, το Άτακτο Φλερτ είναι εδώ για σένα». Όχι δωρεάν.

7. tinder.com

γνωριμία από το tinder

Πολύ δημοφιλής εφαρμογή (η πιο δημοφιλής) τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Λειτουργούσε τα πρώτα χρόνια μόνο σε κινητά αλλά η εταιρία έχει δηλώσει ότι σταδιακά θα το προσφέρει σε έκδοση για pc και ήδη αυτό γίνεται σε κάποιες χώρες. Στην Ελλάδα υπάρχει πλέον και η πλατφόρμα για σταθερό υπολογιστή και είναι πλήρης από λειτουργίες και επιλογές αντίστοιχη του κινητού.

Πολλά μέλη με φωτογραφίες και κάποιες γενικές πληροφορίες πολύ εύκολο και πολύ άμεσο με την χρήση swipe αλλά και navigation buttons. Αν ταιριάξεις με κάποιον, δηλαδή αν του κάνεις like και σου κάνει και αυτός, μόνο τότε μπορείς να συνομιλήσεις μαζί του.

Αν μη τι άλλο έξυπνο και πρακτικό γιατί «φιλτράρονται» εξ αρχής μηνύματα από προφίλ που δεν θα ενδιέφεραν κάποιον. Να θυμάστε ότι όπως και σε όλα τα site γνωριμιών παραμονεύουν τα ψεύτικα προφίλ και οι παραποιημένες φωτογραφίες. Προφίλ που θα σου κάνουν like και ίσως ανταλλάξουν και 2-3 μηνύματα μέχρι να έρθει η στιγμή που θα αναρωτιέσαι τι λάθος έκανες και δεν σου ξαναμίλησε.

Επίσης και εδώ ισχύει ότι και στα υπόλοιπα, διάφοροι ”συνεργάτες” διατηρούν προφίλ με κάποια δραστηριότητα για να φαίνεται ότι έχει κίνηση και ενδιαφέρον. Ειδικά για κάποιον καινούριο χρήστη θα είναι εύκολο να μπει στο τριπάκι να αγοράσει ”boost” για το προφίλ του και άλλα προϊόντα. Και έτσι να καταναλώσει από μερικές δεκάδες μέχρι και εκατοντάδες ευρώ για να προωθήσει το προφίλ του και να έχει απήχηση.

Σε γενικές γραμμές το Tinder είναι το Νο1 αυτή τη στιγμή στον χώρο της online γνωριμίας και η δική μας πρόταση.

Εδώ θα βρείτε το Tinder για Android και εδώ για iOS

8. okcupid.com

γνωριμία μέσω ίντερνετ χωρίς συνδρομή

Το Okcupid (Okc) έγινε επίσης γρήγορα γνωστό και δημοφιλές. Καθώς συγκεντρώνει όλα τα καλά χαρακτηριστικά και την ευκολία του Tinder όσον αφορά την mobile εκδοχή του. Αλλά πέρα από αυτό παρουσιάζει περισσότερες πληροφορίες στην οθόνη και είναι από τις εφαρμογές γνωριμιών που διαθέτει και έκδοση για pc κάτι που σίγουρα εξυπηρετεί πολλούς.

Έχει προστεθεί ένα φίλτρο επαλήθευσης φωτογραφιών και έτσι εάν κάποιος χρησιμοποιήσει φωτογραφία με δικαιώματα, το site την διαγράφει αυτόματα.

Εδώ θα βρείτε το Okcupid για Android και εδώ για iOS

9. fallinlove.gr

εφαρμογές γνωριμιών χωρίς συνδρομή

Στην αρχική οθόνη υπάρχει το πλαίσιο Δημιουργία Λογαριασμού. Συμπληρώνεις τα στοιχεία σύνδεσης που επιθυμείς να έχεις και επιλέγεις Εγγραφή.

Στην συνέχεια θα ζητηθούν τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία χρειάζονται σε πρώτη φάση για να μπορεί να δημιουργηθεί ένα προφίλ χρήστη στο fallinlove.gr

Μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης αυτής φάσης τα στοιχεία θα αποσταλούν στους διαχειριστές και θα ελεγχθούν για την ορθότητα συμπλήρωσης τους. Παράλληλα θα σου αποσταλεί email που θα σε ενημερώνει για το παραπάνω γεγονός και θα σου ζητάει να επαληθεύσεις το email σου. Σε διαφορετική περίπτωση μετά το πέρας 3 ημερών η αίτηση διαγράφεται.

Μόλις τα στοιχεία ελεγχθούν θα εγκριθεί ο λογαριασμός σου και θα σου αποσταλεί νέο email για να ενεργοποιήσεις πλέον τον λογαριασμό. Στην συνέχεια μπορείς να συνδεθείς και να ολοκληρώσεις τα επιπλέον στοιχεία του Προφίλ σου που θα περιγράφουν με μεγαλύτερη ακόμη λεπτομέρεια την προσωπικότητα σου. Μεταξύ αυτών είναι η υποχρεωτική αποστολή μιας ευκρινούς φωτογραφίας σου.

10. fdating.com

εφαρμογές και site γνωριμίας στην Ελλάδα με δωρεάν εγγραφή

Το Fdating είναι μια εντελώς δωρεάν επιλογή με μέλη από όλον τον κόσμο. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα γνωριμιών παρέχει στον χρήστη όλες τις βασικές δυνατότητες. Λεπτομερή φίλτρα αναζήτησης black list και ανταλλαγή μηνυμάτων χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε συνδρομή.

Δεν θα βρείτε πολλά μέλη από Ελλάδα αλλά όπως είπαμε είναι 100% δωρεάν και έχει πολλά μέλη από άλλες χώρες. Παρέχονται πληροφορίες του πότε είναι κάποιος online, πότε έκανε τελευταία ενημέρωση, log in, κλπ. Εάν ενδιαφέρεστε για διεθνείς γνωριμίες ίσως την βρείτε ενδιαφέρουσα.

Οι 10 καλύτερες επιλογές από ελληνικά site γνωριμιών με δωρεάν εγγραφή - Πληροφορίες και συμβουλές.
Dating εφαρμογές στο κινητό

Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι σε τέτοιου είδους ιστοσελίδες και εφαρμογές χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα. Και ειδικά εφόσον πρόκειται για γνωριμίες με άτομα από άλλες χώρες με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Site Γνωριμιών Επίλογος

Πιστεύουμε να βρήκατε τις πληροφορίες που παρατίθενται σε αυτό το άρθρο χρήσιμες. Περιμένουμε τις δικές σας εμπειρίες και απόψεις ακριβώς από κάτω στα σχόλια. Οποιαδήποτε ενημέρωση-υπόδειξη θα είναι καλοδεχούμενη προκειμένου να παραμένει το άρθρο βοηθητικό και επίκαιρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάτι που θεωρείτε ότι είναι σημαντικό και χρήσιμο. Καλές συζητήσεις και καλές γνωριμίες με πολύ προσοχή!

Διαβάστε επίσης:

Οι 15 λόγοι που οδηγούν σε Απιστία

Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων στην εποχή του Διαδικτύου

34 σκέψεις για το “Τα site γνωριμιών στην Ελλάδα είναι ο σύγχρονος τρόπος αναζήτησης συντρόφου – Συμβουλές και κίνδυνοι – Full Details”

 1. Στέφανος Αντωνίου

  Προσέξτε παιδιά το και …δε ξέρω για άλλες. Υπάρχουν επαγγελματίες με ψεύτικες φωτογραφίες που παίρνουν ποσοστά. Κατεβάστε τη φωτογραφία (γιατί είναι απενεργοποιημένο το download επίτηδες) χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα όπως το fastezt chrome extension (λειτουργεί σε desktop μονο) και μετά διασταυρώστε τη φωτογραφία του προσώπου που σας ενδιαφέρει μέσα στο παγκόσμιο ιστότοπο χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα όπως το smallseotools. Προσέξτε γιατί τη πάτησα… μπορεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Αν δείτε επίσης ότι το άτομο αποφεύγει να συναντηθείτε μετά από εύλογο χρονικό διάστημα ή αρνείται να δώσει ακόμα και email ή ψεύτικο προφίλ στο φβ, υποψιαστείτε… είναι επαγγελματίες και παίρνουν ποσοστά!!

 2. Ευχαριστούμε πολύ για την χρήσιμη πληροφορία όσον αφορά τις συγκεκριμένες σελίδες. Όπως επισημαίνουμε και στο άρθρο μας για τα site γνωριμιών, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χάσει κάποιος χρήματα. Και να εξαπατηθεί από ψεύτικα προφίλ, ψεύτικες φωτογραφίες, ψεύτικα στοιχεία, κλπ…

 3. Στέλιος Σ.

  Προσέξτε επίσης τα θεωρώ ότι είναι μεγάλη απάτη όπως λέει παραπάνω ο κος Αντωνίου!!! Και τα δύο είναι παρόμοια site και ανήκουν στην ίδια εταιρία με έδρα την Αγγλία, δεν υπάρχει καμιά προοπτική για ραντεβού όσο και να μιλάς με όποια και να μιλάς! Ενημερώστε όπως μπορείτε και όπου μπορείτε τον κόσμο για να μη χάνει τα λεφτά του όπως την έπαθα κι εγώ…

 4. Ευχαριστούμε Στέλιο Σ. για την ενημέρωση όσον αφορά και αυτά τα 2 site για online γνωριμίες. Έχουμε προσθέσει και εμείς ένα άρθρο με τίτλο που αναλύει περισσότερο το πρόβλημα και τις παγίδες που υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο: Ρωσίδες νύφες και γνωριμίες μέσω ίντερνετ

 5. Οπου χρεώνεσαι ανά μήνυμα ,ανα μέρα και όπου τα υποτιθέμενα ταίρια απαντάνε γρήγορα και σε με πάνω από 30 χαρακτήρες είναι απάτη.
  Ποτέ μην πληρώσετε σε αυτά τα site και ποτέ μην στέλνετε γυμνές φωτογραφίες.
  Έχω γνωρίσει άνθρωπο που δούλευε σε τέτοιο site.
  Για να έχετε μια ιδέα πως λειτουργούν αυτά τα site.
  Υπάρχει ο server μέσα σε αυτόν υπάρχουν και φυσικά πρόσωπα κυρίως άντρες αλλά τα γυναικεία κατα 99% είναι επαγγελματίες .
  Όταν μιλας με κάποια/ον επαγγελματία δίπλα από το chat σας στο επαγγελματικό τους account έχει κάτι σαν σημειωματάριο ,οτι επικοινωνείς ότι πληροφορίες φωτογραφίες κλπ ο επαγγελματίας πάει και τα γράφει εκει.
  Ο λόγος που γίνετια αυτό είναι γιατί δεν μιλάς κάθε μέρα με τον ίδιο οπότε ο επόμενος πρέπει να ξέρει τι έχετε πει.
  Αυτοί παίρνουν 10 λεπτά το μήνυμα ως πληρωμή και η υποχρέωση τους πέρα από τις σημειώσεις είναι η απάντηση τους να περιέχει πάνω απο 50 χαρακτήρες και να προσπαθούν να κρατάνε το chat ζωντανό ώστε να ξαναπληρώσεις.

  Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα αλλά θεωρώ είναι αρκετά για να έχετε το νου σας

 6. Ευχαριστούμε πολύ stefrs για τις επιπλέον πληροφορίες όσον αφορά την συγκεκριμένη πρακτική σχετικά με τα επί πληρωμή μηνύματα και υπηρεσίες τέτοιων site. Πράγματα τα οποία προφανώς πολλοί δεν γνωρίζουν με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα απάτης.

 7. αν κάποιος άνδρας πιστεύει οτι θα βρει ταίρι πληρώνοντας σε τέτοιες σελίδες είναι ή πολύ αφελείς (κομψά) ή πολύ απελπισμένος, και στις δυο περιπτώσεις θα χάσει τα λεφτά του και τον χρόνο του.

  Σκεφτείτε οτι οι γυναίκες δεν πληρώνουν και καμιά δεν δέχεται το κινητό σου ή το email σου, επίσης αν σταματήσεις να τις απαντάς μετά από μερικά μηνύματα σε βομβαρδίζει με μηνύματα όλο υπονοούμενα.

 8. Καλησπέρα, να ξερετε ότι κ το “Άτακτο φλερτ” πρεπει να ειναι 100% μουφα. Τους αρέσει η φωτο μου , χωρίς να εχω φωτο. Με βομβαριζουν μηνυματα για γνωριμια, μπορει και 15 την ημερα. Επειδη μενω στην Χιο επιλέγω γνωριμίες απο το νησίτης Χίου. Λοιπόν προσπαθσηα να επιβεβαιωσω οτι ειναι και αυτημε την οποια μιλω στην Χιο και μου ελεγε γενικοτητες και ασχετα.

 9. Ποιο πιστεύετε κατά την γνώμη σας ότι είναι το καλύτερο site γνωριμιών?

 10. μαγκες ψευτικα προφιλ φουλ!!! ουτε ενα αληθινο,ειχα 30 μνμ την ημερα και ολες μου λεγανε ποσο ωραιος ειμαι αλλα εγω δεν ειχα καν φωτο στο προφιλ μου χαχαχααχα
  ειχα βαλει για τοποθεσια οτι μενω καρπαθο και επερνα μνμ απο κατι μουναρες με φωτο απο αμερικη και μου λεγανε οτι μενουν καρπαθο,μετα απο μερικες μερες αλλαζα τοποθεσια και μου στελνανε παλι οι ιδιες οτι μενουν και αυτες εκει,οτι να ναι ψευτικα προφιλ που σου πιανουν κουβεντα για να πληρωνεις coins

 11. Συμφωνο απολυτα για ολα τα παραπανω σιτε ειναι μουφα και ειδικα το ατακτοφλιρτ, χωρις φωτο μου λενε τι ωραιος που ειμαι, επισης σβηνουν 2 φορες τη μερα αν κατι…δεν τους αρεσει στην περιγραφη που βαζεις στο προφιλ. Επισης σχεδον παντα το ιδιο πρσωπο στελνει την επομενη η και την ιδια μερα αν δεν απαντησεις η ακομα και αν σβησεις το μηνυμα. Τα αλλα σιτε ειναι λιγο καλυτερα απο πλευρας οτι κανοντας μια απλη επισκεψη κερδιζεις καποια coins οποτε μπορεις να στειλεις και καποια μηνυματα.

 12. Παιδιά προσοχή μεγάλη στο Atakto πολύ μεγάλη απάτη οι άνθρωποι δεν παίζονται.
  Έκανα μια εγγραφή σαν γυναίκα χωρίς φωτογραφία για 5 μέρες να δω τη παίζει και κανένας άντρας δεν έστειλε μήνυμα μόνο γυναίκες και όλες ήθελαν τον πούτσο μου και της άρεσαν οι φωτογραφίες που δεν έβαλα.
  Όπως και λέει και ο φίλος πιο πάνω μάγκες ψεύτικα προφίλ φουλ!!! ούτε ένα αληθινό ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ μην πιαστείτε κορόιδα απάτη μεγάλη.
  Φυσικά έκανα εγγραφή και σαν άνδρας άστα να πάνε σας λέω ΠΡΟΣΟΧΗ

 13. Συμφωνώ απόλυτα με ολους τους παραπάνω, αναφορικά με το ατακτοφλερτ!Καταφέρανε να μου φάνε 1,5 Ευρω τελικά(xaxaxa) ΑΛΛΑ ΣΤΟ 48ωρο τους πηρα χαμπαρι!Απορώ ομως πως (και με κάποιο τρόπο) δεν επεμβαίνει κάποιος εισαγγελέας!Μιλάμε για κραυγαλέα απάτη!

 14. Εγχώριο φλερτ μούφα επισεις. Λίγο από όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Το κατάλαβα και την έκανα. Τώρα που διαβάζω τα σχόλια όλων σας απλά νιώθω επιβεβαίωση για την εντύπωση που μου δημιουργήθηκε.

 15. Γεια σας παιδιά,
  Μόλις (05/05/2020) ανοίξαμε το site γνωριμιών vipitude Για να γίνουμε γνωστοί, οι 1000 πρώτες εγγραφές θα είναι δωρεάν για πάντα.

  Δεν ζητάμε προσωπικά στοιχεία για την εγγραφή. Ζητάμε όμως ευπρέπεια στην επικοινωνία, στη γλώσσα του προφίλ και στις φωτογραφίες.

  Επειδή η δωρεάν προσφορά μπορεί να μαζέψει και περίεργο κόσμο, αναφέρατε αμέσως όποιον/α σας ζητήσει λεφτά ή σας μιλήσει άσχημα (αν και βέβαια δεν μπορείς να μιλήσεις αν δεν γίνει πρώτα match).

  Είδα πολλή πικρία στα σχόλια. Θα αλλάξετε όμως ιδέα με μας. Είμαστε ζευγάρι απόδημων από Γαλλία και θα βρείτε και τα νομικά στοιχεία στο site.

  Σας περιμένουμε!

  ΥΓ Ωραίο άρθρο. Το parea έκλεισε.

 16. Δημήτρης Μαρκόπουλος

  Συγχαρητήρια για το άρθρο σας. είχα την τύχη να δω τη σελίδα σας την πρώτη μέρα που έκανα εγγραφή σε σελίδα γνωριμιών. ο λόγος που με παραξένεψε και το έψαξα είναι ότι την πρώτη μέρα μου ήρθαν περίπου 150 μηνύματα από κοπέλες 18 έως 30 ετών και όλες να κόβουν φλέβες για εμένα που είμαι 62 ετών. να μη τα πολυλογώ σε 15 μέρες έχω 1200 μηνύματα από το άτακτο φλερτ. περίπου 150 από mydates όλα ψεύτικα προφίλ. φυσικά δεν απάντησα σε κανένα. στο επαφεσσεχ πρέπει να έχει πολλες συνοδούς πολυτελείας Ένα μεγάλο ευχαριστώ, να στε πάντα καλά με υγεία

 17. Μαρία Παναγιώτου

  Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να προσθέσετε το Sweetdate.gr καθώς είναι ένα από τα καλύτερα και παλαιότερα Sites γνωριμιών στην Ελλάδα. Στο Sweetdate.gr μπορείς να κάνεις σοβαρές γνωριμίες και γνωριμίες γάμου. Κοιτάμε να κρατάμε ψηλά τον πύχη επιλέγοντας όσο είναι εφικτό τα μέλη μας. Αξιόλογοι ανθρωποι που αναζητούν σοβαρές γνωριμίες.
  Θα χαρούμε να δούμε το SweetDate.gr στη λίστα με τα σαιτ γνωριμιών και σας περιμένουμε και στο σαιτ!
  Να είστε καλά!

 18. Προσοχή μεγάλη στο site my είμαι πάνω από 3 μήνες εκεί μέσα έχω φάει πολλα λεφτά αγοράζεις μονάδες για 49.99 ευρώ και σου χρεώνει 99,99 ευρώ το κάνει συνεχεια.Εν τω μεταξύ όλα σχεδόν τα προφίλ πρέπει να είναι fake πως γίνεται όλες πι φωτογραφίες να είναι τραβηγμένες στο εξωτερικό εγώ με όσες έχω συνομιλήσει καμία δεν δέχτηκε να βγει μαζί μου ούτε να μιλήσει μαζί μου σε άλλες εφαρμογές γνωστές του ιντερνετ όλες μα όλες είχαν ακριβώς την ίδια δικαιολογία ότι πρέπει να γνωριστουμε καλυτερα και οτιδεν είναι έτοιμες γι αυτό λες και ήταν συνενοημενες.Παιδια προσοχή μεγάλη το παραπάνω site είμαι απολυτα σίγουρος ότι είναι πολύ μουφαΕγω δυστυχώς το πήρα χαμπάρι πολύ αργά.

 19. Προσθέστε στην λίστα με τις σελίδες απάτης και το e-hookups
  Τα περισσότερα προφίλ είναι τόσο απρόσεκτα που αν κάνεις αναζήτηση τις φωτογραφίες τους θα βρεις ότι ανήκουν σε πορνοσελίδες του εξωτερικού.
  Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος αν του μιλάς με απρεπή τρόπο η τον βρίζεις σε κάνει block και δεν ξαναασχολείται μαζί σου, όχι όμως σε αυτή τη σελίδα, ότι και να τους πεις θα συνεχίσουν την συζήτηση για να σου φάνε όσα περισσότερα μπορούν (με 2€ το μήνυμα δεν έχουν πρόβλημα να ακούνε ότι και να τους λες)
  Στην τελευταία, παρόλο που τις έδωσα link από twitter του πραγματικού προσώπου που χρησιμοποιούσε της φωτογραφίες της, καθώς και link από το Pornhub με το ίδιο πρόσωπο, προσπάθησε να με βγάλει τρελό.

  Θα πρέπει να φτιάξετε και ένα topic με μια λίστα με όλα τα site απάτες, ώστε να ενημερωνόμαστε γρήγορα και εύκολα.

 20. καλημέρα παίδες…ήθελα να ρωτήσω γνώμη για το lunona…έχω κάνει εγγραφή εδώ και λίγο καιρό έσκασα λίγα φράγκα και μιλάω με κάποιες κοπέλες αλλά είναι ακριβό και δεν ξέρω αν αξίζει να συνεχίσω να βάλω και άλλα λεφτά και να μου βγούνε fake…

 21. ειναι απατη θεωρο ολες σεληδες ..σου μασανε τζαμπα χρημα ..

 22. Ανώνυμος

  θεωρο ολες σεληδες ειναι απατη ειμουν μια σεληδα ειχα στηλη 15 μνμ της λεω τ θα γινη της λεω θα βγουμε για καφεδακι λεει θελω χρονο ν σε χρεωνη .οταν ζωρησα μια αλλη της λεω τ θα γινη θα βγουμε καφεδακι ν μου λεει τ ιδιο παραμηθι θελω χρονο θα σου εχει μασηση κανενα 2000 χιλ ευρο.. ειναι απατη ..

 23. Απάτη, όλες ενδιαφέρονται σαν τρελλές αλλά μόνο για chat, για να σε κάνουν να ξοδεύεσαι, δεν πρόκειται να έχετε πραγματική επικοινωνία ποτέ. Βρίσκουν γελοίες δικαιολογίες και αν ζητήσεις διαγραφή δεν σβήνουν το προφίλ σου. ΜΑΚΡΙΑ! Καλλίτερα να πετάξετε τα χρήματα σας από το παράθυρο θα τα βρει τουλάχιστον ένας περαστικός και δεν θα χάσετε τον χρόνο σας. ΜΑΚΡΙΑ!

 24. Εγώ πρόσφατα μπήκα στο follower ούτε διαφημίσεις ούτε ψεύτικα προφίλ και μοιάζει με το Facebook νομίζω είναι καινούργιο.

 25. Σταύρος Υ

  Το μοναδικό επίσημο site είναι το BADOO γιατί όλο στέλνω μηνύματα και δεν απαντάει ποτέ καμία!!!

 26. Παιδια με το μπορει καποιος να μου απαντησει τεκμηριωμενα τι παιζει;Ειναι μουφα τα προφιλ γυναικων ή οχι;Εχω πληρωσει αρκετα χρηματα μεχρι τωρα και ενω εχει περασει αρκετος καιρος η κοπελα δεν θελει ουτε στο τηλ να μιλησουμε ενω λεει οτι με θελει πολυ..Περιμενω με αγωνια την απαντηση καποιου φιλου!

 27. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Παιδιά ήθελα την άποψη σας για το my dates γιατί είναι μια εβδομάδα που έχω κανει την εγγραφή μου έχω βάλει περίπου 150 ευρο σε coins μιλάω με 7 γυναίκες απο ολες τις ηλικιες και αφού νωρίτερα έχω κατακλυστεί με πανω απο 1500 like και μηνύματα απο παντου..ολεςου φαίνεται πως χρησιμοποιουν σχετικα το ιδιο λεξιλόγιο και όλες είναι απο την περιφέρεια που μένω καμια ως τώρα δεν δέχτηκε κάνε ραντεβού η κάποια επικοινωνία στα media που είναι και free απο money..νομιζω πως είναι παπατζα η όλη ιστορία στο site.. Θα ήθελα την γνώμη σας η αν κάποιος ξέρει κατι

 28. παιδιά στο έκανα το λάθος να ερωτευτώ με μια καλοπληρωμένη από το site και της έστησα μια παγίδα για να διαπιστώσω αν ήταν αληθινή ή όχι.Φαντάζεστε ποιο ήταν το αποτέλεσμα…Ακόμα καπνίζω για να την ξεχάσω την πουτ@ν@!!!!Μακριά από όλα τα site γνωριμιών,παιδιά με το χέρι στη καρδιά σας το λέω πιστέψτε με!!!

 29. Δημήτρη τι παγίδα της έστησες; Αν μπορείς πες γιατί με ενδιαφέρει.

 30. Στέφανος

  Όλα τα σαιτ που έχουν μονάδες σε κάθε απάντηση, είναι σχεδόν άπατη. Μιλάς με πολύ έξυπνα άτομα, που έχουν απάντηση σε όλα. Όπως προαναφερατε πιο πάνω, τις ξεφτιλίσεις και αυτές κρατάν ομπρέλα. Παιδιά; με όλα αυτά τα λεφτά που και εγώ έφαγα, θα είχαμε τις καλύτερες επαγγελματιες στα καλύτερα ξενοδοχεία. Συμβουλή μου.. ΜΑΚΡΥΆ ΤΏΡΑ, και πραγματικά απωρο πως δεν έχει παρέμβει εισαγγελέας. Απωρο πραγματικά.

 31. Ευχαριστούμε για τα σχόλια και τις πληροφορίες όσον αφορά τα site γνωριμιών από ανθρώπους που έχουν προσωπική εμπειρία. Σίγουρα χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί όπως επισημαίνουμε και στο άρθρο μας αυτές οι ιστοσελίδες και εφαρμογές δεν είναι τίποτε άλλα από επιχειρήσεις που στοχεύουν στο κέρδος και οι άντρες είναι αυτοί που συνήθως πέφτουν θύματα.

 32. Αλεξανδρος

  ΑΠΑΤΗ: Εκανα εγγραφη αγορασα μοναδες για να στειλω μυνημα ΜΗΝ το κανετε ΠΟΤΕ._ ισως θα επρεπε να γινει μια επισημη καταγγελια για να κλεισει οριστικα. Τι παρατηρησα λοιπον κ μου κινησε την περιεργεια: 1.Παρ οτι ειχα γραψει τις προτιμησεις μου δεχομουν μυνηματα απο ασχετες με τις επιλογες μου (ανω των 30) μεχρι κ πορνο φωτογραφιες απο γυναικες εως κοριτσακια με απιστευτες ατακες να σου σηκωνεται η τριχα.ΟΛΑ απο ψευτικα προφιλ. 2.Μολις αγορασα coins δεχτηκα καταιγισμο απο τετοια μυνηματα και σε ολα υπηρχε μεσα η ηλικια πχ 51 που ειχα δηλωσει το ονομα μου στο site κ το ονομα της περιοχης που υποτιθεται με εδειχνε το συστημα τους σαν τοποθεσια. Το ονομα ομως της τοποθεσιας που υποτιθεται βρισκομουν το εγραφαν ΟΛΑ ΤΑ προφιλ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ. Δηλαδη αντι για Αυλιωτες το εγραφαν με Β Αβλιωτες Καμμια Κερκυραια λοιπον δεν θα εγραφε ετσι το ονομα της τοποθεσιας. 3.Το μπερδεμα με τα νουμερα και την ηλικια: επειδη εμπαινα κ κοιταγα κ εγω μετα ασχετα προφιλ οταν υποψιαστηκα οτι κατι παει λαθος μεσα σε λιγα λεπτα μου ερχοντουσαν 2 κ 3 μυνηματα απο το προφιλ που ειχα επισκευθει με οτι φωτο τσοντα εως σοβαρη με τις ατακες να περιεχουν παλι το ονομα τοποθεσιας ανορθογραφα γραμμενο κ το 51 μεσα. Διαβαζα καθε μυνημα κ πατουσα αρκετα like για να το τσιτωσω λιγο ακομα. Οποτε μου ερχεται ενα μυνημα απο ενα ημιγυμνο κοριτσι 20 ετων οπως δηλωνε στο προφιλ του, με τη διαφορα οτι στο μυνημα μου εγραφε οτι ειναι επισης παντρεμενη 51 ετων κι οτι ηθελε ξεπετα. 4.Μου εστειλαν ομως και μυνηματα απο κοπελιες που ειχα δει να κυκλοφορουν στο νησι που βρισκομαι !!! τις αναγνωρισα απο τις φωτο με την διαφορα οτι ειμαι 1000% σιγουρος οτι ποτε μια τετοια κοπελα με την δουλεια της κ το αγορι της γνωστο μου να μου εχει στειλει μυνημα να βγουμε ραντεβου. Ειδα επισης πολλες φατσες ψιλογνωριμες σε μενα κ εχω την υποψια οτι κλεβουν φωτο απο Fb k Ιnsta k δημιουργουν αυτα τα προφιλ δηθεν απο γυναικες της περιοχης σου..! Κ ειναι κριμα, αδικο κ ποινικα διωκομενο πιστευω να χρησιμοποιουνται για τετοια ΑΠΑΤΗ. Η ατρανταχτη αποδειξη ηταν οτι οταν εκανα επισης λογαριασμο σε ενα παρομοιο site μιλησα παλι με τα ιδια προφιλ κ μου εστελαν τις ιδιες φωτο κ λιγο πολυ τις ιδιες ατακες Καλυτερα να τα ειχα φαει με φιλους εξω σε μαγαζια αλλα βλεπεις ο εγκλεισμος κ η μοναξια καμμια φορα ειναι κακος συμβουλος. ΜΑΚΡΥΑ λοιπον. Ελπιζω το δικο μου παθημα να γινει μαθημα σε αλλους Ευχαριστω για την δυνατοτητα προσθηκης σχολιο στο αρθρο σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *