Αρχική » Προϊόντα » Τα 8 Top κουρέματα για το καλοκαίρι του 2017!

Τα 8 Top κουρέματα για το καλοκαίρι του 2017!

Τα 8 Top κουρέματα για το καλοκαίρι του 2017!

Ψάχνεις για έμπνευση για το κούρεμα σου; Έχεις έρθει στο σωστό μέρος! Εδώ θα ανακαλύψεις τα 8 Top κουρέματα για το καλοκαίρι του 2017!

Οι trend setters της showbiz άφησαν το στίγμα τους και φέτος αναδεικνύοντας τα πιο δημοφιλή κουρέματα, ικανά να σε κάνουν να λάμψεις και να ξεχωρίσεις όπως και αυτές. Δεν έχει σημασία αν έχεις κυματιστά, μπούκλες ή ίσια μαλλιά. Επέλεξε αυτό που σου αρέσει και αυτό που ταιριάζει στη μοναδική σου προσωπικότητά. Συζήτησε με τον στυλίστα σου και με τον κομμωτή σου πως μπορείς να το εφαρμόσεις και μάθε εδώ να το διατηρείς με τα κατάλληλα για σένα προϊόντα.

Lob καρέ με φιλάρισμα!!

Το επέλεξε η Cara Delevigne Αγγλίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια και σε συνδυασμό με το πολύ όμορφο κατάξανθο χρώμα, έκανε δώρο στον εαυτό της μια υπέροχη κουπ, με υφή και κίνηση! Μπορείς να το πετύχεις κι εσύ και για να το πετύχεις, το μόνο που χρειάζεσαι είναι το μοναδικό REDKEN IRON SHAPE 11 θερμοπροστατευτικό σπρευ και μια στρόγγυλη μασιά!

Δοκίμασε τα άφοβα και παίξε με το χτένισμά σου.

«Στρόγγυλο» καρέ με φράντζα!

Ιδανικό για σγουρά μαλλιά! Πρακτικό και sexy για αυτό και το επέλεξε το αγγελάκι της Victoria Secret Alanna Arrington! Για να νιώσεις και εσύ το ίδιο ανέμελη, δοκίμασε να δώσεις το τέλειο σχήμα στη μπούκλα σου  με την κρέμα διαμόρφωσης REDKEN CURVACEOUS RINGLET που σε συνδυασμό με μια φυσούνα θα κάνει θαύματα στα μαλλιά σου!

Κλασσικό φιλαρισμένο καρέ!

Διαχρονική και σίγουρη λύση για όσες θέλουν extra όγκο στα μαλλιά τους! Μήκος λίγο κάτω από τους ώμους, σχετικά έντονο φιλάρισμα σε όλα τα τμήματα του κεφαλιού και λίγο παραπάνω στα μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπο! Το επέλεξε το γνωστό μοντέλο Hailey Baldwin και τώρα μπορείς και εσύ να το δοκιμάσεις στα μαλλιά σου. Με τη βοήθεια της θερμοπροστατευτικής lotion KÉRASTASE L’INCROYABLE BLOWDRY, ένα ιδιαίτερο  πιστολάκι και την αγαπημένη σου στρόγγυλη βούρτσα θα πετύχεις το όγκο και το στυλ που ονειρεύεσαι.

Κυματιστό κοντό καρέ!

Επιμένει η Καναδή ηθοποιός Rachel McAdams με αυτό το φρέσκο και παιχνιδιάρικο look που και φέτος το καλοκαίρι είναι must! Τόλμησε το και εσύ και δείξε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου με ένα από τα πιο cosy κουρέματα για το καλοκαίρι. Μη το φοβηθείς! Extra tip! Χρησιμοποίησε το REDKEN VOLUME BEACH ENVY WAVE AID «Aλατόνερο» για το απόλυτο beach effect που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Κουρέματα για το καλοκαίρι Jessica Biel
Jessica Biel


Boho chic με φράντζα!

Η επιλογή της Jessica Biel, Αμερικανίδας ηθοποιού και πρώην φωτομοντέλο! Ασύμμετρη «παχιά» φράντζα που τονίζει τα μάτια με φιλάρισμα μόνο στις άκρες για να αλλάξει η υφή! Ιδανικό για «σπαστά» μαλλιά! Για να πετύχεις αυτό το επιμελώς ατημέλητο look επίλεξε το KÉRASTASE SPRAY A PORTER Spray σε συνδυασμό με φυσικό στέγνωμα! Έτσι εύκολα και γρήγορα θα είσαι έτοιμη για την επόμενή σου εμφάνιση.

«Βαριά» φράντζα με «μύτες»!

Το επέλεξε η Felicity Jones, Αγγλίδα ηθοποιός, για να δώσει ένα διαφορετικό χαρακτήρα στο κούρεμα της! Ένας πολύ όμορφος συνδυασμός με «βαριά» γραμμή στη φράντζα και φιλάρισμα στο περίγραμμα του προσώπου! Για σένα που θέλεις να το δοκιμάσεις, μια καλή επιλογή θα ήταν να συνδυάσεις το KÉRASTASE CIMENT THERMIQUE θερμοπροστατευτικό γαλάκτωμα που μαζί με ένα πιστολάκι και μια στρόγγυλη βούρτσα κάνουν το τέλειο Team για μοναδικά αποτελέσματα.

Sleek Bob!

Η τηλεπερσόνα Kyllie Jenner προτιμά τις σταθερές αξίες! Ίσιο κοντό καρέ καλοχτενισμένο και λείο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το L’OREAL PROFESSIONNEL & ROWENTA SALON STEAM POD  το 1ο επαναστατικό σύστημα ισιώματος μαλλιών που λειτουργεί με τη δύναμη του ατμού. Εάν σκεφτόσουν να το δοκιμάσεις εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα.

Pixie cut!

Το επέλεξε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Clare Bowen! Δώρισε τα μακριά μαλλιά της για φιλανθρωπικό σκοπό και αποθέωσε αυτό το εξαιρετικό, ατημέλητο κοντό Pixie look! Εάν και εσύ νιώθεις έτοιμη να αποχωριστείς τα μαλλιά σου και ιδιαίτερα για καλό σκοπό, υπάρχουν άπειρες λύσεις για να τα στρώνεις. Ξεκίνα με μια κρέμα φορμαρίσματος της L’ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI ART STIFF PASTE και δείξε σε όλους πως οι καλές πράξεις μας ομορφαίνουν!

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί με τα πλάνα για τις εξορμήσεις σου θα έχεις στο οπλοστάσιο σου και ένα φοβερό look, με τα top κουρέματα για το καλοκαίρι, που μπορείς εύκολα να διατηρήσεις σε κάθε περίσταση!