Αρχική » Προϊόντα » Κρέμα αλλαγής πάνας – Τι να προσέξω

Κρέμα αλλαγής πάνας – Τι να προσέξω

Η αλλαγή της πάνας (και η κρέμα αλλαγής πάνας) για κάθε νέο γονέα είναι ένα καθημερινό και πολύ σημαντικό ζήτημα. Η ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού επιβάλλεται να μένει προστατευμένη από την υγρασία και τους ερεθισμούς. Ταυτόχρονα πρέπει να μην εμποδίζεται η φυσική λειτουργία της αναπνοής του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Το πλύσιμο, ή αν αυτό δεν είναι εφικτό η χρήση ελεγμένου μωρομάντηλου μετά από κάθε αλλαγή είναι απαραίτητα μέτρα. Η επιλογή μιας άριστης ποιότητας πάνας και τέλος η συστηματική χρήση μιας ασφαλούς και φυσικής κρέμας για την αλλαγή του μωρού, είναι η συνταγή της της επιτυχίας!

Η απαραίτητη κρέμα αλλαγής πάνας για το μωρό
Η απαραίτητη κρέμα αλλαγής πάνας για το μωρό

Σύγκαμα μωρού και κρέμα αλλαγής πάνας

Παρόλο που ο επιστημονικός όρος, ερύθημα, ακούγεται πολύ σοβαρός, το σύγκαμα είναι μια καλοήθης και ελαφριά πάθηση. Επηρεάζει σχεδόν όλα τα μωρά και υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορούν να πυροδοτήσουν αυτή την ερυθρότητα και τον ερεθισμό:

  • Οι γλουτοί του παραμένουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε ένα νωπό περιβάλλον εκτεθειμένα σε ούρα και κόπρανα.
  • Πάνες που είναι στενές και δεν αλλάζονται αρκετά συχνά μπορεί επίσης να επιδεινώσουν τον ερεθισμό.
  • Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν ο καιρός είναι ζεστός και αυξάνεται η θερμοκρασία.
  • Η πρόσθετη τριβή, όταν το μωρό αρχίσει να κάθεται, αυξάνει την πιθανότητα συγκάματος.
  • Προϊόντα, όπως μια κρέμα αλλαγής πάνας, που είναι ακατάλληλα για το εύθραυστο δέρμα του μωρού.

Πως να αποφύγετε το σύγκαμα και πως μια κρέμα αλλαγής πάνας βοηθά

  • Αγοράζετε πάνες στο σωστό μέγεθος για το μωρό σας.
  • Αλλάζετε την πάνα μόλις βραχεί ή λερωθεί.
  • Χρησιμοποιήστε μια κρέμα αλλαγής πάνας χωρίς βλαβερά συστατικά.
  • Αποφεύγετε τα σαπούνια, τα γάντια του μπάνιου και τα σφουγγάρια.
  • Ταμπονάρετε απαλά  τον ποπό και τις πτυχώσεις του δέρματος του μωρού σας.
  • Μην περιμένετε μέχρι να δείτε κοκκινίλα ή ερεθισμό για να λάβετε δράση. Απλώστε μια προστατευτική κρέμα αλλαγής πάνας μετά από κάθε αλλαγή.
Κρέμα αλλαγής πάνας
Κρέμα αλλαγής πάνας

Κρέμα αλλαγής πάνας AGNOTIS

Το επιστημονικό προσωπικό της Ελληνικής εταιρίας AGNOTIS και μετά από μακροχρόνιες έρευνες, δερματολογικούς ελέγχους και διερεύνηση των πραγματικών αναγκών των νέων μαμάδων, ξεκίνησε την διάθεση της ΠΙΟ αγνής και προστατευτικής κρέμας αλλαγής πάνας.

Με την μοναδική ποιότητα και εμπιστοσύνη των προϊόντων της εταιρίας AGNOTIS και με σχεδόν 97% ΦΥΣΙΚΑ συστατικά, χωρίς Parabens, Propylene Glycol, Mineral Oil, Synthetic Colorants, η νέα Αγνή βρεφική κρέμα AGNOTIS είναι πια γεγονός και ήρθε για να σας καταπλήξει!

Δημιουργώντας έναν λεπτό υμένα, η νέα Αγνή βρεφική κρέμα AGNOTIS διατηρεί το δερματάκι του μωρού απαλό και προστατευμένο! Παράλληλα, με τις αγνές και καταπραϋντικές της ιδιότητες, βοηθά στην επούλωση και θεραπεία τυχόν ερεθισμών ενώ με την καθημερινή χρήση επιτυγχάνεται η διατήρηση και η προστασία της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, χαρίζοντας σε εσάς περισσότερες ήρεμες στιγμές με τον μικρό σας θησαυρό.

Σύγκαμα μωρού και κρέμα
Σύγκαμα μωρού και κρέμα

Όλα τα παραπάνω έχουν κλειστεί σε μια μοναδικού design συσκευασία των 150 ml στην ΠΙΟ φιλική για τις μανούλες τιμή της αγοράς, με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή στον χώρο σας για την αγορά 4 συσκευασιών κρέμας ή με την on line αγορά πανών AGNOTIS.

Η Αγνή ποιότητα AGNOTIS στην πιο φιλική τιμή της αγοράς είναι εδώ για να σας καταπλήξει και μόνο μια δοκιμή θα είναι αρκετή για να σας πείσει!

Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την Αγνότις παρακαλώ επισκεφτείτε το website www.agnotis.com

Διαβάστε, επίσης, “Νέο Βρεφικό Γαλάκτωμα”  ή και το διαφορετικό “Τι είναι το bullying”